Funke Kunststoffe

Funke Kunststoffe

Funke Kunststoffe GmbH is een familiebedrijf dat in Hamm (Dortmund, DE) kunststofbuizen en hulpstukken produceert voor de infrastructuur- en woningbouwmarkt.

 

Altijd een oplossing bij de hand

Funke Kunststoffe is marktleider in Duitsland op gebied van het onderling verbinden van verschillende types en afmetingen van afvoerbuizen en het herstellen van en het aansluiten op bestaande rioleringen.

Funke Kunststoffe geeft hierin al tientallen jaren antwoord op diverse vragen uit de civiele techniek. Telkens weer heeft het bedrijf economische en praktische producten op de markt gebracht, die het werk ter plaatse in de rioleringssleuf hebben vergemakkelijkt en voor permanent dichte verbindingen hebben gezorgd. 

 

Funke Kunststoffe creëert de optimale verbinding

Funke Kunststoffe ziet zichzelf niet alleen als fabrikant, maar ook als aanbieder van probleemoplossingen. Met andere woorden: het einde van de buis, betekent geenszins het einde voor Funke Kunststoffe.

Funke Kunststoffe biedt hiertoe een uitgebreid assortiment aan van 'Flexibele buisverbindingen' en 'Flexibele huisaansluitingen'.

Vragen over onze producten? Mail of bel ons.

E-mail: info@vv-plastics.be

Telefoon: +32 (0)475 74 23 94